Verse yoghurt

verse boerenyoghurt

Onze Boerenyoghurt is bekroond met GOUD! 

Op 12 maart 2020 is onze Boerenyoghurt Naturel uitgebreid bekeken en geproefd. In totaal kon het product 100 punten verdienen, onze yoghurt kreeg maar liefst 91 punten. We zijn trots op de gouden waardering voor onze Boerenyoghurt. De Boerenyoghurt Naturel is de basis van al onze smaken!

Wij bereiden onze Boerenyoghurt op een ambachtelijke wijze. We maken échte standyoghurt. Onze yoghurt wordt altijd met veel passie en liefde bereid van de verse melk van onze dames. Hierdoor smaakt onze yoghurt als Goud. De yoghurt is lekker romig en heeft een pure smaak!

Boerenyoghurt Naturel

Onze Boerenyoghurt Naturel is een heerlijke volle, stevige yoghurt vers van de boerderij. De yoghurt wordt direct na het melken van onze koeien gemaakt.

De yoghurt laten we een aantal uren rijpen in de potjes waar het heerlijk tot rust kan komen. Dit geeft de pure smaak aan de yoghurt zoals hij bedoeld is!

Ingrediënten: Yoghurt (MELK)

Voedingswaarde per 100 gram

Energie: 293 KJ, 70 kCal

Vetten: 4,2 gram
– Waarvan verzadigd*: 3,0 gram

Koolhydraten: 4,5 gram
– Waarvan suikers*: 4,4 gram

Eiwitten: 3,5 gram

Zout*: 0,1 gram

* bevat van nature aanwezige vetten, suikers en zout.

Boerenyoghurt Aardbei

Onze Boerenyoghurt Aardbei is net zoals onze Boerenyoghurt Naturel een heerlijke volle, stevige yoghurt vers van de boerderij. De yoghurt wordt direct na het melken van onze koeien gemaakt. Op de bodem van deze potjes ligt een heerlijke laag aardbeibereiding. De yoghurt laten we een aantal uren rijpen in de potjes waar het heerlijk tot rust kan komen. Dit geeft de pure smaak aan de yoghurt zoals hij bedoeld is!
Na het openen geeft het roeren van de yoghurt, samen met de aardbeien, een intense beleving. En geven de aardbeien een heerlijke zoete smaak in combinatie met de stevige, frisse yoghurt.

Ingrediënten: yoghurt (MELK), suiker, aardbeien, water, gemodificeerd maïszetmeel, natuurlijke aroma, citroenzuur, karmijnrood.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie: 457KJ, 95 kCal

Vetten: 3,6 gram
– Waarvan verzadigd*: 2,6 gram

Koolhydraten: 12,1 gram
– Waarvan suikers*: 11,5 gram

Eiwitten: 3,5 gram

Zout: 0,1 gram

* bevat van nature aanwezige vetten en zout.

Boerenyoghurt blauwe bes

Onze Boerenyoghurt Blauwe Bes is, net zoals onze Boerenyoghurt Naturel, een heerlijke volle, stevige yoghurt vers van de boerderij. De yoghurt wordt direct na het melken van onze koeien gemaakt.
Op de bodem van deze potjes ligt een heerlijke laag blauwe bes bereiding. De yoghurt laten we een aantal uren rijpen in de potjes waar het heerlijk tot rust kan komen. Dit geeft de pure smaak aan de yoghurt zoals hij bedoeld is!
Na het openen geeft het roeren van de yoghurt, samen met de blauwe bessen, een intense beleving en geven de blauwe bessen een heerlijke zoete smaak in combinatie met de stevige, frisse yoghurt.

Ingrediënten: yoghurt (MELK), blauwe bessen, suiker, water, gemodificeerd maïszetmeel, citroenzuur.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie: 377KJ, 90kCal

Vetten: 3,6 gram
– Waarvan verzadigd*: 2,6 gram

Koolhydraten: 10,9 gram
– Waarvan suikers*: 9,4 gram

Eiwitten: 3,5 gram

Zout: 0,1 gram

* bevat van nature aanwezige vetten en zout.

Boerenyoghurt kers

Onze Boerenyoghurt Kers is, net zoals onze Boerenyoghurt Naturel, een heerlijke volle, stevige yoghurt vers van de boerderij. De yoghurt wordt direct na het melken van onze koeien gemaakt.
Op de bodem van deze potjes ligt een heerlijke laag kersenbereiding. De yoghurt laten we een aantal uren rijpen in de potjes waar het heerlijk tot rust kan komen. Dit geeft de pure smaak aan de yoghurt zoals hij bedoeld is!
Na het openen geeft het roeren van de yoghurt, samen met de kersen, een intense beleving en geven de kersen een heerlijke zoete smaak in combinatie met de stevige, frisse yoghurt.

Ingrediënten: yoghurt (MELK), suiker, kersen, water, gemodificeerd maïszetmeel, pectine, aroma citroenzuur.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie: 390KJ, 92kCal

Vetten: 3,6 gram
– Waarvan verzadigd*: 2,6 gram

Koolhydraten: 12,2 gram
– Waarvan suikers: 10,7 gram

Eiwitten: 3,0 gram

Zout*: 0,1 gram

* bevat van nature aanwezige vetten en zout.

De verse zuivelproducten van De Klef Zuivel!

VERSE MELK

Halfvolle melk

VERSE YOGHURT

VERSE KWARK

Contact

De Klef Zuivel
Oploseweg 13
5825 HM OVERLOON
E info@deklefzuivel.nl
T  +31 (0)6 300 958 94
KvK  61758906