verkooppunt worden

Wij leveren onze verse zuivelproducten
ook graag bij u!

Heeft u interesse, of wilt u meer te weten komen over onze producten? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen. We kunnen op deze manier in contact komen en samen de mogelijkheden en uw wensen bespreken.

De zuivelproducten zijn helaas niet rechtstreeks bij ons op de boerderij te koop. Wij leveren uitsluitend aan supermarken, streekwinkels, horecagelegenheden, hotels, zorginstellingen en overige bedrijven.

 

Supermarkten, streekwinkels en boerderijwinkels

Vindt u onze boeren zuivelproducten een aanvulling voor uw winkel? De Klef Zuivel biedt verschillende producten aan voor uw supermarkt. De zuivelproducten worden in de zuivelverwerking op de boerderij gemaakt. Het is mogelijk om de producten op te halen op de boerderij, of dat de producten geleverd worden door ons met de gekoelde wagen van De Klef Zuivel.

Zorginstellingen

Wilt u de bewoners en bezoekers in uw zorginstelling laten genieten van heerlijke boeren zuivelproducten uit de streek? Dan zijn de producten van De Klef Zuivel wellicht iets voor u. Wij kunnen onze producten in grootverpakkingen leveren, dit is voordeliger voor u. Denk hierbij aan grote verpakkingen volle en halfvolle melk van ca. 10 L. De zuivelproducten worden in de zuivelverwerking op de boerderij gemaakt. Het is mogelijk om de producten op te halen op de boerderij, of dat de producten geleverd worden door ons met de gekoelde wagen van De Klef Zuivel.

Bedrijven

Heeft u een bedrijfskantine en zoekt u heerlijke boeren zuivelproducten om daar aan te bieden? De Klef Zuivel biedt verschillende producten aan die een maaltijd compleet maken. Wij kunnen onze producten in grootverpakkingen leveren, dit is voordeliger voor u. Denk hierbij aan grote verpakkingen volle en halfvolle melk van ca. 10 L.
De zuivelproducten worden in de zuivelverwerking op de boerderij gemaakt. Het is mogelijk om de producten op te halen op de boerderij, of dat de producten geleverd worden door ons met de gekoelde wagen van De Klef Zuivel.

Verkooppunt worden of onze producten serveren?