Onze Boerenyoghurt is met GOUD Bekroond!

Op 12 maart 2020 is onze Boerenyoghurt uitgebreid bekeken en geproefd. In totaal kon het product 100 punten verdienen, onze yoghurt kreeg maar liefst 91 punten. We zijn trots op de gouden waardering voor onze Boerenyoghurt.

Wij bereiden onze Boerenyoghurt op een ambachtelijke wijze. We maken èchte standyoghurt. Onze yoghurt wordt altijd met veel passie en liefde bereid van de verse melk van onze dames. Hierdoor smaakt onze yoghurt als Goud. De yoghurt is lekker romig en heeft een pure smaak!

Goud voor onze Boerenyoghurt is uitgereikt tijdens de Cum Laude Awards 2020. Dit is een landelijke verkiezing voor de allerbeste boerderijzuivelproducten. De Cum Laude Awards wordt georganiseerd door de Bond van Boerderijzuivelbereiders. De deelnemers zijn Boeren die de eigen melk van hun koeien verwerken tot zuivelproducten. De deelnemende zuivelproducten worden gekeurd op smaak, geur, structuur en uiterlijk door keurmeesters en juryleden.